Tarjoamme ammattitaitoista maalaus- ja saneerausurakointia.

BK-Pinta Oy on vuonna 2007 perustettu saneeraus ja maalaus palvelualan yritys, joka toteuttaa kaiken kokoisia kunnostus ja saneerausurakoita pääkaupunkiseudun alueella.

Palveluksessamme on ammattitaitoinen ja työlleen omistautunut vakiohenkilökunta sekä lukuisia alan parhaimpia tuotemerkkejä edustavia yhteistyökumppaneita. Alan johtavia tuotemerkkejä, monipuolisia välineitä ja nykyisiä työmenetelmiä käyttäen saavutamme parhaan lopputuloksen asiakkaan toiveiden ja rakennusalan määräyksien mukaisesti.

Toteutamme tasoite- ja maalausurakoita, julkisivujen ja parvekkeiden kokonaisvaltaisia kunnostuksia, vesikattojen pinnoituksia sekä muita saneeraustöitä lattiasta kattoon. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. rakennusliikkeet, asunto-osakeyhtiöt sekä kunnat. Olemme kunnostaneet lukuisia kaikenkokoisia tiloja ympäri pääkaupunkiseutua, myös vaativia erikoiskohteita.

Asiakastyytyväisyys on meille oleellisin tekijä, tämän takia laadimme aina tarkat tiedot kustannuksista, työmäärästä, aikataulusta, työssä käytetyistä materiaaleista ja työmenetelmistä. Reagoimme asiakastarpeisiin välittömästi ja hoidamme eteen tulevat haasteet tottuneesti. Kansamme voi myös solmia kunnossapito- ja huoltosopimuksia, jolloin toteutamme huoltotoimenpiteen joustavasti jopa samana päivänä.

Mikäli teillä on mielessänne jokin hanke, toivomme teidän ottavan yhteyttä oheisella tarjouspyyntölomakkeella tai sähköpostilla tomi.kahkonen@bkpinta.fi. Sovitaan tapaaminen ja katsotaan projekti yhdessä läpi!